Bedrijfsinformatie

Welkom bij Torino Outdoor B.V. de specialist op het gebied van alle natuursteen, keramische tuintegels en niet te vergeten verstelbare tegeldragers.

Torino Outdoor levert rechtstreeks vanaf de fabriek of groeve en heeft het grootste assortiment keramische tuintegels van Nederland. Denk aan merken als: Atlas Concorde, Emperor, Kronos, Keope, Tagina, Caesar, Refin en Mo.da. U heeft bij ons een gigantische keus in kleuren, structuren en maten. Door gebruik te maken van ons productfilter (door op MERKEN te klikken) kunt u snel een nauwkeurige selectie maken in wat bij u zou passen. Na bestelling komen wij de producten gratis bij u voor de deur afleveren, ofwel Torino Outdoor heeft nooit verborgen kosten! Wij hebben al keramische tuintegels vanaf: €28,50 p/m2. Het is zelfs mogelijk om via ons in contact te komen met een gespecialiseerde verwerker. Op deze manier hoeft u helemaal niets te doen en kunt u van de tuin genieten zodra het zonnetje gaat schijnen.

Waarom keramiek? Dat is vrij simpel. De keramische tuintegels (2cm dik) worden pas sinds 2010 wereldwijd geproduceerd en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Zo hebben algen en mos geen kans en kunt u gewoon met uw meubilair heen en weer schuiven zonder dat er krassen op de tegels komen. Daarnaast garanderen wij u een kleurechtheid zodat u over 10 jaar hetzelfde sfeertje nog in uw tuin heeft. De tegels zijn zelfs zo sterk en onderhoudsvrij dat wij verwachten dat u ze over enkele jaren makkelijk kwijt raakt op de 2e hands markt en zo een gedeelte van uw investering terug krijgt. Dit is slechts een fractie van de voordelen, wij zouden dan ook graag dit verder in een persoonlijk gesprek wilen toelichten.

Kom snel kijken in de grootste showroom van Europa met 3.500m2 buiten en ook nog eens 4.500m2 binnen. Locatie Oprey & Beisterveld in Vianen, Limiet 21A of nog beter; maak een afspraak zodat 1 van onze productspecialisten – die vooral onderweg zijn – u ontvangt en goed zal informeren en adviseren. Geheel vrijblijvend uiteraard.
In Vianen en Echt zijn de showrooms van Oprey en Beisterveld 5 dagen in de week geopend en wel van Dinsdag t/m vrijdag: 9.00-17.30 uur en Zaterdag: 9.00-16.00 uur
Online zijn wij telefonisch, per mail of per chat 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur ‘s-avonds. Wilt u direct contact.
Bel ons op: 06-28247303.

Tot snel!

Team Torino Outdoor B.V.
info@torinooutdoor.nl

Zoek