TUUCI Parasols, Cabana's en meer!

De high-end TUUCI parasols en overige outdoor producten zijn Stijlvol en pure Luxe. Simply the Best – One of a kind.

In Miami geëngineerd en geproduceerd om een leven lang mee te gaan. Producten van TUUCI zijn zelfs windtunnel getest. Niet langer parasols die je na 1, 2 of 3 jaar weg kan gooien, maar de Hollandse wind kunnen doorstaan (tot maar liefst 120km/u voor de Mega Max) en altijd stevig staan in de unieke ranke voet bijvoorbeeld gecombineerd met een klasse afwerking zoals alleen TUUCI dat heeft. TUUCI wordt dan ook geproduceerd van hoogwaardige materialen zoals toegepast in de luxe jachtenbouw.

Niet alleen uw doekkleur of combinatie van kleuren kiest u zelf, maar ook kiest u uit tal van afwerkingsopties waaronder kleur van de mast en niet op de laatste plaats de vorm van de parasol (vierkant, rechthoekig, 6-, 8- of stervorming) en uiteraard in de parasol grootte c.q. afmeting die u nodig heeft, waardoor het perfect blend in uw privé of zakelijke buiten.

Personaliseer uw eigen unieke parasol

Tuuci Parasols Torino Outdoor

Er is altijd een perfecte parasol voor U want met momenteel 8 verschillende Series en daarmee maar liefst 29 uiteenlopende modellen & stijlen, zijn er al 101 verschillende vormen en afmetingen (variërend vanaf 1,65 x 1,65 meter tot een indrukwekkende 7,40 x 7,40 meter), allen tot 15 verschillende afwerkingskleuren van de mast & spanten, met verschillende ankers, in een tiental opties waaronder verlichting, verwarming en/of elektrisch bediend en uitgaande van slechts 1 kleur doek, dan zijn er al ruim 58.000(!) verschillende unieke en vooral extreem mooie en kwalitatieve parasols beschikbaar. 

Maar… uiteraard zijn er een 100 tal doekkleuren om uit te kiezen of te combineren waaruit u altijd iets unieks alsook zeer passend bij uw omgeving zult vinden. 

Uit ervaring weten wij dat het maken van de juiste keuzes voor wat betreft materialen, type en kleuren soms lastig is. Om te voorkomen dat u verdwaalt helpen wij u dan ook graag persoonlijk verder. Indien gewenst komen wij met plezier bij u langs of maken wij een afspraak op een locatie van ons.

Wij zijn alle dagen van 09:00 tot 21:00 uur te bereiken onder 06-51064369 of info@torinooutdoor.nl.
 

Met TUUCI kiest u voor Klasse, Duurzaamheid en Kwaliteit.
Inderdaad Simply the Best. One of a Kind.

Catalogus TUUCI 2023:

  

Prijslijst TUUCI 2023/2024:

Zoeken