Showroom

U bent van harte welkom in onze gezamenlijke showroom van Oprey & Beisterveld die centraal voor al haar dealers de grootste en zo niet mooiste showroom van Europa heeft in zowel Vianen als in Echt. In Vianen aan De Limiet 21A (4131 NR) vindt u maar liefst 3.500m2 buiten assortiment showvloeren + 4.500m2 showvloer en wandtegels binnen in een schitterende toonzaal. In Echt aan de Havenweg 18 ( 6101 AB) vind u maar liefst 3.000m2 buiten assortiment showvloeren + 2.000m2 showvloer en wandtegels binnen in een schitterende toonzaal.

U wordt zoals dat hoort vakkundig te woord gestaan en ontvangt netjes opgeschreven wat u gezien of gekozen heeft mee naar huis. Vergeet s.v.p. niet aan te geven dat u via Torino Outdoor gekomen bent omdat wij dan eenzelfde afschrift met uw keuze ontvangen en u verder zullen ondersteunen, van advies voorzien en een scherpe gerichte offerte kunnen maken die past bij uw situatie.

Zo’n grote presentatie van keramiek is uniek in Nederland en ziet u alleen in Vianen en Echt. Een afspraak maken geniet de voorkeur, dan zorgen wij dat er een productspecialist voor u beschikbaar is. Klik hier voor onze openingstijden.

Zoek